BIOGRAFIE CV SHOWREEL FOTO'S CONTACT
NEDERLANDS ENGLISH

BIOGRAFIE

Maar liefst 24 Casting agency's en management bureau's (gevestigd in LA en New York) waren geïnteresseerd en 2 maanden later vloog hij nogmaals naar LA om een 5 weekse cursus te volgen op het Sanford Meisner Center in Hollywood. Ranjiv Perera was er zijn docent.

Een maand later ontving hij een nominatie voor 'beste acteur' voor zijn performance in de film 'Riding South'.

De film 'Fingard' waar Justin de hoofdrol Edward heeft vertolkt is in Duitsland opgenomen. De film komt in 2018 uit en is een pilot voor een veelbelovende nieuwe serie door de Amerikaanse regisseur Ethan Turbek.

Na de film ‘Fingard’ is Justin nogmaals naar Amerika gegaan. Dit keer voor 3 maanden. Daar heeft hij op de Stella Adler Academy  de Adler techniek gestudeerd. Bij de Ivana Chubbuckstudio de Chubbucktechniek geleerd en bij Kamelson & Kamelson stem acteren en voice-oves gedaan.

NETFLIX
Tijdens zijn derde bezoek in Amerika heeft hij de hoofdroL gekregen in een nieuwe NETFLIXserie ‘Drug lords’. De serie komt uit in 2018 en Justin vertolkt de hoofdrol van Klaas Bruinsma in episode 7.

Op dit moment is Justin bezig met verschillende soorten producties, zoals korte films, promovideo’s, bedrijfsfilms, commercials en speelfilms.

                                                       Justin van Dijk

Geboren op 30 januari 1994 in Naaldwijk, Zuid-Holland.

Zo jong als hij was, al geïnteresseerd in films en alles wat daarbij hoort. Op zesjarige leeftijd wist hij al dat hij acteur wilde worden. Hierdoor kwam hij op een lokale theaterschool terecht. Via deze opleiding kreeg hij in 2007 een rolletje als één van de Blues Brothers in de musical ‘De kromme jongens’.

Na dit debuut bleef het even stil en nadat hij zijn diploma in het voortgezet onderwijs had gehaald, besloot hij dat hij niet meer vóór, maar áchter de camera’s wilde staan. Hij koos voor de opleiding Audiovisuele Productie op het Grafisch Lyceum in Rotterdam en is er in 2014 afgestudeerd.

Tijdens deze vierjarige opleiding heeft Justin 6 maanden stage gelopen bij Crossmarkpictures en 4 maanden bij de London Film Academy. Op de London Film Academy is hij veelvuldig bezig geweest met belichting en heeft hij aan een paar korte films meegewerkt als 'gaffer'.

LONDON FILM ACADEMY

Na de London Film Academy kreeg zijn carrière een internationale impuls. Tijdens het meewerken aan verschillende producties als lichtassistent kreeg men al snel in de gaten dat hij voor de camera ook nog steeds uit de voeten kon. In de short film 'Les Touristes' kreeg hij een kleine rol aangeboden en in de feature film 'We Are Tourists' werd Justin benaderd met de vraag of hij zijn interesse naar acteren zou willen verleggen.

USA

Sinds 2014 is Justin bezig om zijn carrière zowel in Nederland als in het buitenland voor te zetten. Justin vloog in 2016 voor het eerst naar Amerika om mee te doen aan iPOP.

NEDERLANDS

 Voor boekingen: CONTACT